Despre noi    Cum comand?    Intrebari Frecvente    Utile    Alte asigurari    Contact

pad ieftin . paid ieftin . asigurari locuinte . oferta asigurari locuinte . asigurari locuinte obligatorii . asigurari obligatorii de locuinte

 
     
 

 

 

Operator 1 Padieftin.ro

Operator 2 Padieftin.ro

 

Pentru a putea cere informatii online operatorilor PADieftin.ro trebuie sa aveti deschis programul YAHOO! MESSENGER.

 

 

 

    

 

 

Termeni si conditii de utilizare:

Pentru utilizarea site-ul www.PAD-ieftin.ro este obligatoriu sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestuia. Se intelege ca utilizatorul a citit prezentul regulament si a acceptat clauzele stipulate in acesta. In situatia in care nu agreati asupra lor, nu mai accesati siteul si nu folositi serviciile oferite de acesta.

Generalitati:
Serviciile sunt prestate de societatea Nemesis Management SRL (denumita in continuare Nemesis) din Bucuresti, cu punctul de lucru in Str. Aviator Popisteanu, nr. 50, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/9237/2010, avand Codul de Inregistrare Fiscala numarul 27435678. Societatea este inregistrata in Registrul Intermediarilor la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RAJ-320209.
Nemesis care isi rezerva dreptul de a face orice fel de modificare cu prvire la acest site, inclusiv asupra termenilor si conditiilor, fara nici o notificare prealabila si fara specificarea motivelor. In aceste conditii, daca utilizati in continuare site-ul inseamna ca agreati asupra modificarilor realizate.

Definitii:
utilizator – orice persoana sau reprezentantul unei societati comerciale care acceseaza site-ul si/sau plaseaza o comanda;
asigurat – orice persoana fizica sau juridica detinatoare a unui contract de asigurare cu un asigurator; calitatea de asigurat atrage dupa sine, in mod automat, acordul asupra conditiilor de asigurare si obligatiilor partilor implicate in incheierea lui, in momentul efectuarii plati;
site – reprezinta totalitatea paginilor www accesibile pe internet la adresa www.PAD-ieftin.ro, reprezentand colectia de documente, texte, fotografii, baze de date, grafica, programare, scripturi, imagini si alte date elemente de natura tehnico-informationala unite prin relatii reciproce, destinata incheierii contractelor de asigurare sau informarii utilizatorilor despre conditiile de asigurare, situatiile neprevazute cu care se pot confrunta ca si obligatiile statutului de asigurat;
asigurator – persoana juridical romana sau straina, avizata in conditiile legii 32/2000 cu privire la societatile de asigurari sau supravegherea asigurarilor, cu modificarile si completarile ulterioare, sa incheie polite de asigurare;
date cu caracter personal – definitie cf legea 677/2001: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Drepturi de autor:
Continutul site-ului www.PAD-ieftin.ro (texte, fotografii, baze de date, grafica, programare, imagini si alte date) nu poate fi reprodus, modificat, copiat sau vandut deoarece este aparat de legile in vigoare privind protectia drepturilor de autor ( Legea nr.8/2006). Folosirea continutului acestui site fara acordul scris al reprezentantilor Nemesis este interzis si se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare va rugam se ne contactati la adresa de email contact[at]nemesis-management.ro
Daca considerati ca orice m
aterial de pe acest site, postat de Nemesis sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact[at]nemesis-management.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Acceptarea ofertei:
Prin comanda, cumparatorul accepta oferta trimisa de Nemesis. In cazul in care nu s-a semnat un contract, comanda tine loc de contract, ceea ce implica acceptarea si respectarea conditiilor generale de catre cumparator. Daca cumparatorul doreste sa aduca modificari asupra conditiilor, va comunica Nemesis propunerile sale, dar numai inainte de a trimite comanda. Versiunea finala a conditiilor va fi convenita si semnata de ambele parti. Orice modificare sau comanda suplimentara se va face numai in scris.

Regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica:
Servicii prestate:
Pe pagina de inernet www.PAD-ieftin.ro, Nemesis presteaza servicii de intermediere a asigurarilor in numele si in favoarea asiguratorilor conform calitatii de Asistent in Brokeraj;
In cazul in care se constata erori materiale datorate utilizatorului prin introducerea de informatii eronate a in formularul de comanda, acesta din urma poate solicita, anularea sau rectificarea informatiilor. In cazul in care se doreste emiterea unei noi polite, Utilizatorul va achita o taxa de transport de 11 lei+TVA. Orice anulare de polita atrage acceptul si obligativitatea clientului de a completa un formular tipizat pus la dispozitie de catre Nemesis.
In cazul in care eroarea materiala apare datorita unei erori umane prin preluarea eronata a informatiilor initiale/originale, iar vina apartine exclusiv Nemesis, iar polita de asigurare va trebui anulata, clientul nu plateste taxa de transport, insa va avea obligatia de a completa formularul tipizat pus la dispozitie de Nemesis.

Datele cu Caracter Personal
Nemesis este inscrisa in Registrul de Evidenta a Datelor cu Caracter Personal sub numarul 20424. Datele cu caracter personal sunt necesare si colectate pentru ofertarea/incheierea politelor de asigurare. Ofertarea/emiterea de polite depinde in mod direct de autenticitatea datelor cu character personal. Furnizarea de informatii/date personale eronate este interzisa conform legilor romane in vigoare si atrage raspunderea celui care le furnizeaza.
Pentru a raspunde cererilor de informatii sau solicitarilor dumneavoastra sau pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal precum: CNP, numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, etc.
Informatiile personale sunt necesare pentru confirmarea ofertelor/emiterea politelor si livrarea acestora, detalii privind promotiile siteului s.a, iar Nemesis se obliga sa nu furnizeze aceste informatii personale unei terte persoane si depune toate eforturile pentru a proteja pagina de internet si informatiile transmise prin utilizarea de diverse scripturi de protectie si acces parolat pe serverul bazei de date.
De asemenea, informatiile furnizate de dumnevoastra pot fi utilizate de Nemesis pentru imbunatatirea serviciilor acestui site, fara a vinde, a oferi, a face schimb de adrese de e-mail sau de date personale obtinute. Nemesis nu divulga datele dumnevoastra personale decat in situatia in care dumnevoastra. va dati acordul in scris ca sunteti de acord cu aceasta. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Nemesis nu isi asuma raspunderea pentru pierderea informatiilor de orice natura datorate defectiunilor sau erorilor software sau problemelor de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul. De asemenea societatea nu se face raspunzatoare si nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul, e-mail-urile trimise nu contin virusi informatici.
Utilizatorul poate renunta in orice moment la utilizarea site-ului si/sau poate cere incetarea imediata a prelucrarii datelor cu character personal furnizate, situatie in care va depune la punctul de lucru din Bucuresti, Str. Aviator Popisteanu, nr. 50, sector 1, pe baza buletinului, o cerere scrisa semnata si datata in care va preciza acest lucru.

Comunicarea electronica:
Prin vizitarea site-ului www.PAD-ieftin.ro, abonarea la newsletter si trimiterea de e-mail-uri adresate Nemesis si prin incheierea de polite de asigurare, comunicarea se poate realiza si in mod electronic. Astfel se considera ca utilizatorul consimte primirea notificarilor ulterioare de la Nemesis in modalitate electronica, incluzand transmiterea de deconturi cu avizarea ratelor scadente, notificari privind expirari, comunicari prin e-mail, anunturi pe site, etc. In cazul in care utilizatorul nu (mai) doreste sa primeasca oferte, notificari sau informari din partea Nemesis, poate solicita acest lucru trimitand un e-mail in acest sens la adresa unsubscribe[at]nemesis-management.ro cu titlul "DEZABONARE "

Promotii si concursuri:
Nemesis isi stabileste singura promotiile si concursurile organizate,in functie de propriile reguli. Regulile sunt puse la dispozitia participantilor prin intermediul siteului. Promotiile si concursurile se adreseaza doar persoanelor care respecta intocmai regulile impuse de Nemesis si se aplica in perioada de timp valida promotiei. Nemesis isi rezerva dreptul de a intrerupe sau anula fara nici un fel de notificare promotiile si/sau concursurile in situatiile in care acestea nu se mai pot realiza. Castigatorii concursurilor au dreptul de a-si revendica premiile in 30 de zile calendaristice de la terminarea concursului, in caz contrar premiul fiind anulat.

Litigii:
Litigiul aparut intre cumparator si Nemesis se rezolva pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a gasit nici o solutie in ceea ce priveste conflictul, se apeleaza la instantele de judecata competente la sediul Nemesis pentru solutionarea problemei. Clientul isi asuma in totalitate raspunderea prin acceptarea acestor termeni si conditii.


Pentru orice alte probleme legate de functionarea site-ului ne puteti contacta la adresa:

pad-ieftin[at]nemesis-management.ro.
 

 

www.nemesis-management.ro - outsourcing specialists!

www.rca-express.ro - asigurari rca . asigurari casco . asigurari ieftine

www.zetadvertising.ro - printuri de mari dimensiuni indoor si outdoor

www.standuriexpozitionale.eu - standuri si sisteme expozitionale

www.rollup123.com - rollup banner . rollup display . sisteme rollup

www.productiepublicitara.eu - productie publicitara bucuresti

www.smartlogistics.ro - gazduire web

 
         
© 2013 PAD-ieftin.ro . Toate drepturile rezervate.

Termeni si conditii Intrebari frecvente Livrare Cariere Contact

  

Societatea NEMESIS MANAGEMENT SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu numarul 20424.
Datele cu caracter personal, asa cum sunt ele specificate in legea 677/2001, sunt protejate conform conditiilor din Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului.

 

  

PAD-ieftin.ro este un serviciu oferit de catre NEMESIS MANAGEMENT SRL in calitate de Asistent in Brokeraj, societate inregistrata la CSA cu numarul

“RAJ-320209”.

www.CSA-ISC.ro . www.ANPC.ro . www.DATAPROTECTION.ro

   

Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: pad ieftin, paid ieftin, asigurari locuinte, oferta asigurari locuinte, asigurari locuinte obligatorii, asigurari obligatorii de locuinte, pentru Google, cel mai important motor de cautare web.