Despre noi    Cum comand?    Intrebari Frecvente    Utile    Alte asigurari    Contact

pad ieftin . paid ieftin . asigurari locuinte . oferta asigurari locuinte . asigurari locuinte obligatorii . asigurari obligatorii de locuinte

 
     
 

 

 

Operator 1 Padieftin.ro

Operator 2 Padieftin.ro

 

Pentru a putea cere informatii online operatorilor PADieftin.ro trebuie sa aveti deschis programul YAHOO! MESSENGER.

 

 

 

    

 

Care este conceptul de asigurare ?
Asigurarea exprima in principal o protectie financiara pentru pierderile suferite de oameni sau companii datorate unor diverse riscuri.
Acordul de vointa este primul principiu de baza care permite realizarea unui contract intre asigurat si asigurator, prin care asiguratul beneficiaza de protectie pentru riscurile pe care si le-a asumat asiguratorul.
Asiguratorul printr-un contract de asigurare se obliga sa plateasca contravaloarea daunelor in cazul producerii unuia din riscurile asumate.

Ce este un agent de asigurari ?
Agentul de asigurare este persoana fizica sau juridica abilitata, in baza autorizarii unui asigurator, sa negocieze sau sa incheie in numele si in contul asiguratorului contracte de asigurare cu tertii, conform conditiilor stipulate in contractul de mandat incheiat, fara sa aiba calitatea de asigurator sau broker de asigurare.

Cine supravegheaza piata asigurarilor ?
Prin Legea 32/2000 a fost prevazuta infiintarea, atributiile, Consiliul de Conducere si reglementarea activitatii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Ce este reasigurarea ?
Societatile de asigurari apeleaza la reasigurare pentru a proteja asiguratii atunci cand riscurile preluate sunt prea mari.
Prin reasigurare o societate de asigurari are o stabilitate financiara mult mai mare si in plus creste capacitatea de acceptare a noilor riscuri. Astfel reasigurarea intervine daca suma asigurata pentru un risc sau un grup de riscuri depaseste limita pe care o societate de asigurari o poate suporta fara a afecta protectia celorlalti asigurati.
Una din functiile reasigurarii este impusa de catre institutiile de supraveghere si control a pietei de asigurari din fiecare tara prin termenul numit gradul de solvabilitate. Acesta este calculat de catre fiecare societate de asigurari si reprezinta raportul dintre capitalul societatii si incasarile din prime.

Cum sunt protejati asiguratii ?
Pentru protectia asiguratilor exista un fond de protectie al asiguratilor.

Ce reprezinta o asigurare a cladirilor ?
Reprezinta asigurarea cladirilor si a altor constructii detinute de Asigurat persoana fizica, in calitate de proprietar, chirias, administrator, custode sau alta calitate stabilita legal, precum si cheltuielile pentru o parte sau pentru toate riscurile prevazute in functie de optiunea Asiguratului.
 

 

www.nemesis-management.ro - outsourcing specialists!

www.rca-express.ro - asigurari rca . asigurari casco . asigurari ieftine

www.zetadvertising.ro - printuri de mari dimensiuni indoor si outdoor

www.standuriexpozitionale.eu - standuri si sisteme expozitionale

www.rollup123.com - rollup banner . rollup display . sisteme rollup

www.productiepublicitara.eu - productie publicitara bucuresti

www.smartlogistics.ro - gazduire web

 
         
© 2013 PAD-ieftin.ro . Toate drepturile rezervate.

Termeni si conditii Intrebari frecvente Livrare Cariere Contact

  

Societatea NEMESIS MANAGEMENT SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu numarul 20424.
Datele cu caracter personal, asa cum sunt ele specificate in legea 677/2001, sunt protejate conform conditiilor din Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului.

 

  

PAD-ieftin.ro este un serviciu oferit de catre NEMESIS MANAGEMENT SRL in calitate de Asistent in Brokeraj, societate inregistrata la CSA cu numarul

“RAJ-320209”.

www.CSA-ISC.ro . www.ANPC.ro . www.DATAPROTECTION.ro

   

Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: pad ieftin, paid ieftin, asigurari locuinte, oferta asigurari locuinte, asigurari locuinte obligatorii, asigurari obligatorii de locuinte, pentru Google, cel mai important motor de cautare web.